Išči

Objavljalci

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten – 30.11.22

GRS Tolmin pomagala poškodovanemu v gozdu

Ob 13.16 si je pri naselju Predmeja, občina Ajdovščina, pri delu v gozdu delavec poškodoval nogo. Reševalci GRS Tolmin - skupina Ajdovščina so poškodovanega gozdarja na kraju oskrbeli in z vrvno tehniko spustili do reševalnega vozila, kjer so ga v nadaljnjo oskrbo predali reševalcem NMP.

Predviden razvoj vremena

V sredo bo na Primorskem nekaj sonca, drugod bo oblačno. Predvsem v južnih in vzhodnih krajih bodo občasno rahle padavine, po nižinah večinoma rahel dež. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna, v Vipavski dolini močna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 5, na Primorskem do 10 °C.

V četrtek bo na Primorskem zmerno do pretežno oblačno z burjo. Drugod bo oblačno, občasno bodo rahle padavine, nekoliko močnejše bodo na severovzhodu. Meja sneženja bo nizko. Ponekod bo še pihal severovzhodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od -1 do 3, na Primorskem okoli 5, najvišje dnevne od 0 do 5, na Primorskem do 10 °C.

V noči na petek se bodo padavine prehodno nekoliko okrepile in dopoldne ponehale. Meja sneženja se bo ponekod spustila do nižin. Burja bo oslabela.

V soboto bo oblačno, predvsem v zahodni polovici Slovenije bodo občasno spet padavine, po nižinah deloma dež, deloma sneg. Na Primorskem se bo krepila burja.


 30.11.2022
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

OBJAVLJALCI

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.