Išči

Karavanke

KARAVANKE ... opis

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 15.09.20

GRS v dveh akcijah

Ob 12.18 sta se na področju Stegovnika, v občini Jezersko izgubila pohodnika. Gorski reševalci z Jezerskega so ju našli in jima pomagali v dolino.

Ob 15.59 se je na Blatnem jezeru, občina Bohinj, poškodoval planinec. Posredovali so reševalci GRS Bohinj ter dežurna ekipa HNMP - Brnik s helikopterjem Slovenske vojske, ki so osebo oskrbeli ter jo prepeljali v SB Jesenice.

Predviden razvoj vremena

V torek bo pretežno jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah kratkotrajna megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 23 do 28, na Primorskem ob šibki burji do 30 °C.

V sredo bo še večinoma sončno, zjutraj bo po nekaterih nižinah nekaj megle ali nizke oblačnosti. Popoldne bodo predvsem v hribovitem svetu severne Slovenije možne posamezne plohe in nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 16, na Primorskem okoli 18, najvišje dnevne od 23 do 28, na Primorskem do 30 °C.

V četrtek bo na Primorskem sončno, tudi drugod dopoldne še dokaj sončno, popoldne pa spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Zapihal bo severovzhodni veter.
V petek se bo postopno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala burja. Hladneje bo.


 15.09.2020
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 790

KARAVANKE

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.