Išči

bohinjsko

BOHINJSKO... opis

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 14.11.21

 GRS v dveh akcijah

Ob 7.00 se je v ferati Jerman, na območju naselja Srednji Vrh, občina Kranjska Gora, pod vodstvom Policije nadaljevala reševalna akcija za izgubljeno poškodovano alpinistko. S pomočjo helikopterja LPE so alpinistko locirali. Reševalci GRS Kranjska Gora so jo na kraju oskrbeli in jo pripravili za transport s helikopterjem. Helikopter SV v spremstvu dežurne ekipe HNMP Brnik jo je prepeljal v SB Jesenice.

Ob 7.56 se je pod vodstvo Policije pričelo iskanje pogrešane osebe na območju Viševnika na Pokljuki, občina Bohinj. Gorski reševalci GRS Bohinj, Radovljica in Tržič so skupaj z gasilci PGD Bled, Radovljica, Srednja Dobrava ter vodniki lavinskih psov GRZS Gorenjska našli nepoškodovano planinko.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo oblačno, občasno se bodo pojavljale manjše padavine, deloma plohe. Na Primorskem bo zapihala šibka burja, v notranjosti šibak veter vzhodnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 10, na Goriškem in ob morju do 16 °C.

V ponedeljek bo na Primorskem dokaj sončno s šibko do zmerno burjo, drugod bo prevladovalo oblačno in povečini suho vreme, oblačnost se bo popoldne trgala. Jutranje temperature bodo od 4 do 7, na Primorskem okoli 10, najvišje dnevne od 6 do 11, na Primorskem do 18 °C.

V torek in sredo bo oblačno, občasno bo rahlo deževalo. Na Primorskem bo še pihala šibka burja.


 14.11.2021
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 1887

BOHINJSKO

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.