Išči

gorenjsko

SLOvenija: GORENJSKO območje obsega vse nad ljubljanskim, desno do Karavank oz. Kamniško-Savinjskih Alp, levo oz. zahodno pa do Julijcev; podobmočij  je  več: glej  seznam > (še v  nastajanju)

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten – 29.11.22

GRS Tržič posredovala po nesreči v gozdu

Ob 13.20 je prišlo pri Jelendolu v občini Tržič do nesreče pri delu v gozdu. Reševalci GRS Tržič in NMP Tržič so ponesrečenca s poškodovano nogo oskrbeli, helikopter Slovenske vojske z dežurno ekipo HNMP pa je poškodovanca prepeljal v SB Jesenice.

Predviden razvoj vremena

V torek bo oblačno in povečini suho. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja, ki se bo popoldne krepila. Najvišje dnevne temperature bodo od 0 do 5, na Goriškem in ob morju okoli 9 °C.

V sredo bo v zahodni Sloveniji deloma jasno, drugod bo oblačno. Predvsem v južnih in vzhodnih krajih bodo občasno rahle padavine, po nižinah večinoma rahel dež. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 3, v alpskih dolinah do -3, na Primorskem okoli 4, najvišje dnevne od 0 do 4, na Primorskem do 10 °C.

V četrtek in petek bo oblačno. V notranjosti Slovenije bodo občasno rahle padavine, po nižinah deloma dež, deloma sneg. Na Primorskem bo še pihala zmerna burja.


 29.11.2022
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 4857

GORENJSKO

Domžalsko
Kamniško
Jeseniško
gornjesavsko
Bohinj