Išči

ljubljansko

LJUBLJANSKO... opis

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 29.04.21

 GRS Ljubljana pomagala onemogli občanki

Ob 8.46 je občanka na poti na Debenji vrh, občina Ljubljana, izgubila zavest in onemogla Posredovali so gasilci GB Ljubljana in GRS Ljubljana, ki so nudili pomoč reševalcem pri imobilizaciji in prenosu občanke do reševalnega vozila.

Predviden razvoj vremena

V četrtek bo na vzhodu dokaj sončno in povečini suho, drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno. Na zahodu in v osrednji Sloveniji bodo občasne krajevne padavine. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 16 do 19, na vzhodu do 22 °C.

V petek bo na vzhodu deloma sončno, na zahodu pa spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem na zahodu bodo občasne krajevne padavine, popoldne pa lahko kakšna ploha ali nevihta nastane tudi na vzhodu. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 12, na Primorskem do 14, najvišje dnevne od 16 do 23 °C.

V soboto kaže na spremenljivo oblačno vreme, predvsem popoldne bodo krajevne plohe in posamezne nevihte. Pihal bo jugozahodni veter.

V nedeljo bo na zahodu spet več padavin, na vzhodu pa bo povečini sončno in večji del dneva še suho. Pihal bo okrepljen jugozahodnik.


 29.04.2021
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 2347

LJUBLJANSKO

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.