Išči

koroško

KOROŠKO... opis

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 28.03.21

 GRS v štirih akcijah

Ob 13.49 se je na območju Raduhe v občini Solčava poškodoval turni smučar. Reševalci GRS Koroške so poškodovanega oskrbeli in prenesli v dolino. Svojci pa so poškodovanega prepeljali v bolnišnico.

Ob 11.48 se je na Potoški gori, občina Preddvor, poškodoval kolesar. Posredovali so reševalci GRS Kranj ter PGD Preddvor, ki so osebo oskrbeli ter jo prepeljali v ZD Kranj.

Ob 16.14 se je na poti na Krvavec izgubila planinka. Posredovali so reševalci GRS Kranj in osebno našli na planini Dolga njiva. Pospremili so jo nazaj na pot zaradi goste megle.

Ob 18.43 so se na poti na Storžič, občina Tržič, izgubili trije alpinisti. Reševalci GRS Tržič so s pomočjo posadke helikopterja LPE pregledali teren in našli pogrešane osebe. Nepoškodovane so pospremili v dolino.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo pretežno oblačno z občasnimi manjšimi padavinami, deloma plohami, ki bodo popoldne povsod ponehale. Proti večeru se bo pričelo jasniti. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 13, ob morju do 15 °C.

V ponedeljek bo po bolj oblačnem jutru, večinoma sončno z občasno povečano koprenasto oblačnostjo. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 5, na Primorskem do 8, najvišje dnevne od 17 do 20 °C.

V torek bo precej sončno, več oblačnosti bo občasno na vzhodu Slovenije.
V sredo bo jasno in čez dan zelo toplo.


 28.03.2021
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 1205

KOROŠKO

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.