Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 04.12.20

GRS Ljubljana za pomagala pri reševanju migrantov

Ob 4.06 so bili aktivirani gorski reševalci GRS Ljubljana za pomoč policistom pri reševanju migrantov s težko dostopnega terena na območju mejnega prehoda Starod v občini Ilirska Bistrica. Reševalci so s težko dostopnega in prehodnega območja rešili šest migrantov, od tega tri otroke. Predali so jih v postopek policistom PP Ilirska Bistrica.

Predviden razvoj vremena

V petek bo zjutraj in dopoldne po nekaterih nižinah megla. V vzhodni Sloveniji bo delno jasno, drugod pa pretežno oblačno. Predvsem v Posočju se bodo popoldne začele pojavljati padavine, po nižinah bo deževalo. Ob morju se bo krepil jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 4, na Primorskem okoli 11 °C.

V soboto bo pretežno oblačno, ponekod tudi megleno. Na vzhodu države bo suho, drugod bo občasno deževalo. Meja sneženja se bo postopno dvignila do okoli 1500 m. Ob morju se bo krepil jugo. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem do 13, najvišje dnevne od 2 do 7, na Primorskem do 15 °C.

V nedeljo bo pretežno oblačno in ponekod megleno. Sprva bo deževalo v zahodni in delu osrednje Slovenije, popoldne pa tudi drugod. Jugo bo čez dan postopno ponehal.

V ponedeljek bo večinoma suho.


 04.12.2020
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79225