Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 18.10.21

 GRS v dveh akcijah

Ob 10.15 se je na poti na Lubnik, občina Škofja Loka, poškodoval planinec. Gorski reševalci GRS Škofja Loka so ga na kraju oskrbeli, prepeljali v dolino in predali reševalcem NMP Škofja Loka.

Ob 17.26 so na območju Repovega kota v Kamniško-Savinjskih Alpah pogrešali starejšo osebo. Aktivirani so bili reševalci GRS Kamnik in helikopter SV z dežurno ekipo GRS z Brnika. Pogrešano osebo so našli nepoškodovano pri planinskem domu v Kamniški Bistrici.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek bo precej jasno z nekaj koprenaste oblačnosti, zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 17, na Primorskem do 20 °C.

V torek bo delno jasno, predvsem sredi dneva in popoldne pa zmerno oblačno. Po nižinah bo zjutraj in dopoldne megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 4, ob morju okoli 7, najvišje dnevne od 14 do 17, na Primorskem do 20 °C.

V sredo bo v vzhodnih krajih sončno z jutranjo in dopoldansko meglo po kotlinah, na zahodu pa bo vse bolj oblačno. V hribovitem svetu zahodne Slovenije bo popoldne občasno rahlo deževalo. Pihati bo začel jugozahodni veter.

V četrtek bo pretežno oblačno, nekaj sonca bo sprva še v vzhodni Sloveniji. Predvsem v zahodnih in deloma osrednjih krajih bo občasno deževalo. Pihal bo jugozahodnik, ob morju jugo.


 18.10.2021
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79233