Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 28.07.21

 GRS v štirih (4+) akcijah

Ob 9.13 se je na ferati v Mojstrani plezalcu odkrušila skala in mu poškodovala koleno. Gorski reševalci GRS Mojstrana so poškodovano osebo na kraju oskrbeli ter jo prenesli do ceste, kjer so jo prevzeli reševalci NMP Jesenice.

Ob 16.26 si je pri slapu Grmečica v naselju Nomenj, občina Bohinj, pri padcu oseba poškodovala roko. Gorski reševalci GRS Bohinj so jo oskrbeli in pospremili do reševalnega vozila. Reševalci NMP Bohinj in Bled so jo prepeljali v SB Jesenice.

Ob 20.03 sta v bližini Poljubinja, občina Tolmin, padla jadralna padalca v tandemu. Posredovali so gorski reševalci GRS Tolmin, ki so padalca našli nepoškodovana in ju pospremili do Poljubinja.

Predviden razvoj vremena

V sredo bo večinoma sončno z nekaj koprenaste oblačnosti. Zvečer in v prvem delu noči lahko predvsem na zahodu in severu nastane kakšna ploha ali nevihta. Ponekod bo še pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 27 do 33 °C.

V četrtek bo pretežno jasno. Jutranje temperature bodo od 12 do 19, ob morju okoli 21, najvišje dnevne od 27 do 33 °C.

V petek bo sončno in vroče. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Popoldne bodo predvsem v severni Sloveniji krajevne nevihte.

V soboto bo ob morju sončno, drugod spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79221