Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

V Mlačci - 28.01.12

Študentski klub Kamnik: Ledno plezanje v Mlačci 28. januarja 2012 od 10. do 19. ure

Ledno plezanje je zimski šport, ki vas ne bo pustil hladnokrvnih niti ob prvem srečanju. Plezanje ni zelo zahtevno in je primerno za vse, ki ste vsaj malo športni. V soteski Mlačca pri Mojstrani je ledena stena visoka in široka, na njej najdemo vse smeri, od osnovnih za začetnike do tistih za prave mojstre. Dobimo se na parkirišču za klubom (pri PP Kamnik) ob 10h zjutraj, nato pa se s kombijem odpeljemo na Gorenjsko. Ob prihodu prevzamemo opremo in se razdelimo v dvojice (en pleza, drugi varuje!) ter se poučimo o pravilih ter zahtevah lednega plezanja. Ko bomo vse znali, gremo plezat in plezamo, dokler nas držijo roke. Ko ne bomo mogli več, se odpravimo domov, prej pa se ustavimo še v Matičku v Radovljici. Prijave s plačili zbiramo v klubski pisarni do četrtka, 26. januarja.

Člani ŠKK in ŠKD plačajo za najem opreme, prevoz in pijačo v Matičku 20 EUR, ostali 40 EUR. V opremi so vključene plezalne dereze, vrvi, varovalni pas, čelada, cepini.

Potrebuješ topla oblačila (ko varuješ), športna zimska oblačila (ko plezaš), rokavice, malico in topel napitek. V Mlačci je precej mraz :) Ne pozabi na čevlje, na katere lahko pritrdiš dereze. Če jih nimaš, jih lahko dobiš tudi v Mlačci (nimajo pa vseh številk, zato je treba to preveriti čimprej!)

Število prostih mest: 8
 

Študentski klub Kamnik, ......2012:
Ledno plezanje v Mlačci

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79834