Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

AN - 11.01.1999

Delo, Šport: ... Obvestila

Od 14.1.-21.1. bo v Cankarjevem domu potekal t.i. Alpinistični maraton. Prvi dan bo ob 12. uri odprta raztava Staneta Klemenca Fotografije z različnih odprav. Drugi dan 15. t. m. bo ob 19. uri v Linhartovi dvorani predavanje z diapozitivi in video posnetki odprave Daulagiri '98. Prireditve se bodo nadaljevale s predavanji in okroglimi mizami 21.1., o programu pa bomo pisali prihodnji teden.
Predavanje članov odprave Daulagiri '98 bo tudi 14.1. ob 17.30 v Kulturnem domu v Laškem.
Čitalnica planinskih in (18-ih) alpinističnih revij v stavbi PZS bo odprta ob ponedeljkih od 17. do 19. ure.
Fakulteta za šport vabi na javne zagovore seminarskih nalog študentov, ki usmerjajo športno plezanje. Uvodno predavanje bosta v četrtek, 14. t. m., imela ob 17. uri Martina Čufar Kronične poškodbe zgornjih okončin pri športnih plezalcih in ob 18.30 Tomaž Rant Nespecifična in preventivna vadbena sredstva športnih plezalcev. Podrobnosti na http://www.sp.uni-lj.si/bojan/seminar/.
Jeseni 1999 Fakulteta za šport organizira Univerzitetno himalajsko odpravo s ciljem osvojiti vrh Šiša Pangme (8024 m) in tudi smučati z njega. Prostih je še nekaj mest, zato vabijo študente in diplomante Univerze v Ljubljani, da prijavijo svojo kandidaturo (in vzpone) na naslov vodje odprave: dr. Stojan Burnik, Fakulteta za šport, Gortanova 22, Ljubljana, e-pošta pa na stojan.burnik@guest.arnes.si.

T. J.

  11.01.1999


Doslej (po)objavljene Alpinistične novice 
pa izpis objav:

o alpinizmu | o odpravah ipd.| o prvenstvenih


Vir: arhiv planID, preneseno iz arhiva

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.