Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

AN - 15.03.1999

Delo, Šport: ... Obvestili

Prvi, teoretični del izpitov za alpinistične inštruktrorje bo 21. aprila ob 15. uri v prostorih PZS. Informacije na PZS (ga. Meta Vukič). Rok za prijavo je 16. april.
V sredo se je začela začetna šola športnega plezanja AO Lj.-Matica. Vpis je mogoč še 17. in 24. t. m. ob 18. uri na predavanjih v prostorih PD Lj.-Matica, Trdinova 8, Ljubljana.

Zbor načelnikov
Na rednem zboru se je zbrala večina slovenskih načelnikov alpinističnih odsekov in klubov. Poleg ocenjevanja preteklega leta in nadalnjih načrtov je prišlo tudi do spremembe v vodstvu Komisije za alpinizem. Vodstvo je prevzel Roman Robas, ki je s tem dobil pooblastilo za sestavo skupine ter predloga pravilnika za oblikovanje nove alpinistične organizacije.

Ponovitve kombiniranih smeri
Plezanje kombiniranih smeri postaja zaradi večjih fizičnih in manjših psihičnih težav, tudi pri nas vse bolj popularno. V smereh desno od Luciferja je bila tako v preteklih dneh prava gneča. Smer Luis Cifer so ponovili Klemen Premrl in Matevž Gradišek, smer Trije zbegani dnevi pa Gradišek, Gregor Kresal in Mauro Bole-Bubu, ki jo je uspel preplezati na pogled.

T. J.

  15.03.1999


Doslej (po)objavljene Alpinistične novice 
pa izpis objav:

o alpinizmu | o odpravah ipd.| o prvenstvenih


Vir: arhiv planID, preneseno iz arhiva

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.