Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

AN - 22.04.2002

Tomaž Jakofčič: Prepoved plezanja?

S strani Splošnega gradbenega podjetja SCT, d.d. Ljubljana je bilo izdano obestilo o izvajanju minerskih del na AC Klanec – Strmina, torej nad vasmi Gabrovica in Osp. V bližini se nahaja več sten aktualnih za plezalce. Izvajalci del naprošajo za prepoved plezanja v osapskih stenah v obdobju enega leta od ponedeljka do petka v času od 12. do 14. in od 17. do 19. ure.

T.J.

Filmski festival
Vstopnice za 1. mednarodni festival gorniškega filma Bled 2002 so od 22. aprila v prodaji v trgovinah Iglu športa v Ljubljani in Mariboru, v trgovini Anapurna ter Turističnemu društvu Bled. Cena vstopnice za celotni festival je 5000 SIT, za posamezni dan pa 2000 oz. 1500 za nedeljo.
Vsi obiskovalci blejskega festivala lahko z nakupom vstopnice uveljavljajo 30% popust pri nastanitvi v: Campingu Bled in Pensionu Bledec - Youth Hostlu na Bledu. Podaljšan je tudi rok za oddajo gorniških fotografij za nagradni natečaj v kategorijah panoramske in akcijske fotografije. Fotografije (diapozitivi 24 x 36 mm) se lahko pošljejo še do 30. aprila na Mednarodni festival gorniškega filma Bled 2002, Cesta svobode 11, 4260 Bled.

T.J.

Arhiv Alpinističnih novic
Izpisi objav o: alpinizmu
odpravah ipd. | prvenstvenih

   

 

 


preneseno iz arhiva

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.