Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten – 23.02.23

GRS Kranj nudila prvo pomoč na Krvavcu

Ob 10.07 se je na smučišču Krvavec, občina Cerklje na Gorenjskem, poškodovala smučarka. Reševalci na smučišču in reševalci GRS Kranj so ji nudili prvo pomoč in pripravili za helikopterski prevoz. Helikopter SV z ekipo HNMP Brnik je poškodovanko prepeljal v UKC Ljubljana.

Predviden razvoj vremena

V četrtek bo zmerno do pretežno oblačno, manj oblačno bo na severovzhodu. Predvsem ponekod v južni Sloveniji bo občasno možen rahel dež. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 14 °C.

V petek bo pretežno oblačno, nekaj sončnega vremena bo v vzhodni Sloveniji. Predvsem na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 0 do 6, ob morju okoli 8, najvišje dnevne od 7 do 14 °C.

V soboto bodo padavine zajele vso Slovenijo, po nižinah bo deževalo. Jugozahodnik bo slabel, od severovzhoda bo postopno začel pihati severovzhodnik, hladilo se bo. Zvečer in v noči na nedeljo se bo meja sneženja spustila do nižin.

V nedeljo bo oblačno, občasno bo rahlo snežilo, pogosteje v jugovzhodni Sloveniji. Na Primorskem bo pihala zmerna do močna burja, drugod severovzhodni veter.


 23.02.2023
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.