Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 01.12.21

Predviden razvoj vremena

V sredo se bo od zahoda postopno pooblačilo. Na Primorskem in Notranjskem bo popoldne začelo rahlo deževati. Pihal bo okrepljen jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem in na vzhodu od 8 do 12 °C.
Ponoči se bodo padavine na zahodu okrepile in do jutra razširile nad vso Slovenjo. Meja sneženja se bo na severu spustila pod 1000 m. Jugozahodnik bo z izjemo Notranjske ponehal. Jutranje temperature bodo od -1 do 7, ob morju 10 °C.

V četrtek bo oblačno s padavinami. V delu Gorenjske in Koroške bo večinoma snežilo, drugod po nižinah pa sprva večinoma deževalo, proti večeru pa se bo meja sneženja marsikje v notranjosti Slovenije spustila do nižin. Na Primorskem bo zvečer zapihala burja. Popoldanske temperature bodo od 2 do 7, na Primorskem do 11 °C.

Do petka zjutraj bodo padavine povsod ponehale, čez dan se bo od severozahoda delno zjasnilo. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja.

V soboto bo zmerno, popoldne tudi pretežno oblačno. V noči na nedeljo spet pričakujemo padavine, po nižinah v notranjosti Slovenije bo večinoma snežilo.


 01.12.2021
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.