Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 12.04.21

Predviden razvoj vremena   

V ponedeljek bo pretežno oblačno z občasnim dežjem, le na vzhodu bo dopoldne še deloma jasno. Popoldne se bodo padavine postopno širile proti vzhodu. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Najvišje dnevne temperature bodo od 12 do 18, na severozahodu okoli 9 °C.
Ponoči se bo meja sneženja od severa pričela spuščati. Jutranje temperature bodo od 0 do 4, na Primorskem okoli 8 °C.

V torek bo oblačno s padavinami. Ohladilo se bo, meja sneženja se bo v notranjosti Slovenije spustila do nadmorske višine okoli 500 m, zjutraj ob močnejših padavinah lahko ponekod tudi niže. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 1 do 5, na Primorskem okoli 10 °C.

V sredo in v četrtek bo v zahodnih krajih delno jasno, drugod bo zmerno do pretežno oblačno. Dokaj hladno bo, ponekod bo pihal severni veter.

OPOZORILO

Po podatkih Agencije RS za okolje bo v drugi polovici noči na torek in v torek dopoldne na prehodu med Notranjsko in Primorsko veter prenašal sneg.
V legah nad 500 m bo predvidoma zapadlo od 5 do 10 cm južnega snega, ponekod na Notranjskem, Kočevskem in Dolenjskem pa do okoli 20 cm.


 12.04.2021
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.