Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 20.02.21

 GRS Tržič pomagala poškodovani planinki

Ob 9.10 si je na poti na Kriško goro, nad vasjo Gozd, občina Tržič, planinka poškodovala gleženj. Gorski reševalci GRS Tržič so poškodovanko prenesli do mesta, kjer so jo lahko prevzeli reševalci NMP Tržič.

Ob 11.27 je na tekaški progi v Logarski dolini, občina Solčava, občanka padla pri teku na smučeh in se pri tem poškodovala. Zaradi oddaljenosti od ceste, zasedenosti reševalcev NMP Mozirje in Velenje ter posledično zelo dolgega dostopnega časa reševalcev NMP Mozirje, so posredovali gasilci PGD Solčava, ki so poškodovano oskrbeli in jo do prihoda reševalcev na nosilih prenesli v najbližji objekt.

Predviden razvoj vremena

V soboto bo v zahodni, južni in delu osrednje Slovenije pretežno oblačno, čez dan se bo pooblačilo tudi v Pomurju. Drugod bo povečini sončno. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 15 °C.

V nedeljo bo sprva pretežno oblačno. Čez dan se bo marsikje delno razjasnilo, največ oblačnosti bo ostalo na Primorskem. Marsikje bo zapihal južni do jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo od -1 do 4, na Primorskem okoli 7, najvišje dnevne pa od 10 do 16 °C.

V ponedeljek bo na Primorskem in Notranjskem pretežno oblačno, na severu in vzhodu Slovenije pa bo precej jasno. Pihal bo jugozahodni veter.

V torek bo pretežno jasno, le na Primorskem bo še nekaj nizke oblačnosti. Čez dan bo še topleje.


 20.02.2021
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.