Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 30.11.14

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo oblačno, dopoldne bo občasno deževalo v zahodni in južni ter deloma osrednji Sloveniji, popoldne se bodo padavine širile proti vzhodu in do večera zajele vso državo. Ob morju bo pihal šibak jugo, v Vipavski dolini in na Krasu pa šibka burja.
V ponedeljek bo oblačno s padavinami. V bližini morja bodo zjutraj in dopoldne možne nevihte. Meja sneženja se bo lahko pozno popoldne ponekod v severni Sloveniji spustila do nadmorske višine okoli 400 m. Zvečer bodo padavine oslabele. Na Primorskem bo pihala zmerna burja, v vzhodni Sloveniji severovzhodni veter.
V torek in sredo bo oblačno, ponekod bodo občasno še rahle, krajevne padavine. Na Primorskem bo suho, v sredo se bo delno zjasnilo. Pihala bo šibka do zmerna burja.

30.11.2014

Uporabljane oznake: Bilten|GRS|nesreča|plaz|RAZ|sneg|vreme|


URSZR: obvestila (nesreče prejšnjega dne ...)
URSZR: opozorila (predviden razvoj vremena ...)

www.Meteo.si <> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe  

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 

Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]
► Napoved za pohodnike/gore
Vremensko okno
Kamere
slika s Kredarice | spletne kamere



Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

1 komentarjev na članku "Bilten URSZR – 30.11.14"

Boris Štupar,

Ob 15.29 je pri Kranjskem Raku v občini Kamnik zagorelo tovorno vozilo. Gasilci PGD Kamnik in Gozd so požar pogasili, posuli cestišče z absorbcijskim sredstvom zaradi razlitega hidravličnega olja, odklopili akumulator na vozilu in zavarovali kraj dogodka. .... /objave/boris_/Urednistvo/b141130.pdf

Zapis gašenja kaže na potvarjanje podatkov, nepoznavanje terena ...

Požar na tovornem vozilu za prevoz lesa sem opazil v naselju Kališe, na drž. cesti Podlom - Kranjski rak. Voznik ni opazil mojih opozoril in je peljal naprej. Čez kilometer se je ustavil pri vodnem zajetju in sam pričel gasiti tovornjak, hidravlično olje, ki je zagorelo. Ob mojem prihodu na kraj se mu je pridružil še drug šofer, ki je pripeljal iz nasprotne smeri. Poklicali so gasilce. Ker je kraj zelo oddaljen od Kamnika in Gozda sem poklical svaka, ki je pripeljal nekaj veder (voda je tik ob cesti) in z naključno prisotnimi smo požar povsem pogasili. Čez deset minut po tem so se pripeljali prvi gasilci z Gozda. Vsi naključno prisotni smo odšli ...

Kot že večkrat se pojavlja vprašanje o verodostojnosti Biltena in poročil?

Boris Štupar, Podlom

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.