Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR za 29.12.06

Tekmovalec si je poškodoval nogo - Predviden razvoj vremena

Pomembnejši dogodki s področja zaščite in reševanja
29. december 2006 - izvleček

Ob 15.24 si je na tekaški prireditvi pod Kališčem, občina Preddvor, tekmovalec poškodoval nogo. Posredovali so reševalci Postaje GRS Kranj in policijski helikopter z dežurnim zdravnikom letalcem. Ponesrečenca so oskrbeli in prepeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico na Jesenice.

Predviden razvoj vremena

V soboto bo na Primorskem in delu Notranjske pretežno oblačno in povečini še suho. Drugod bo precej jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Začel bo pihati jugozahodni veter.
V nedeljo, na Silvestrovo, bo na Primorskem in Notranjskem pretežno oblačno, ponekod lahko občasno rahlo dežuje ali rosi. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno , proti vzhodu Slovenije čez dan še delno jasno.
V ponedeljek bo oblačno. V zahodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Jugozahodni veter se bo okrepil. Zvečer in v noči na torek se bodo padavine okrepile in razširile nad vso Slovenijo.
V torek bo prevladovalo oblačno vreme s padavinami. Meja sneženja se bo spustila do okoli 500 metrov nadmorske višine. Na Primorskem bo pihala burja.

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.