Išči

Arhiv

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Večer, 31.03.1977

Večer - J.S.: Gore vabijo - Drugo: Izlet na Bohor; Planinci železničarji v Istri; Izlet na Ojstrico.

Ptuj
Gore vabijo

Prizadevni člani planinskega društva Ptuj so na zboru ugodno ocenili svoje aktivnosti v preteklem obdobju in sprejeli program dela v letošnjem letu. Za novega predsednika društva so izvolili Maksa Žmauca, dosedanji predsednik Lojze Cajnko pa bo v prihodnje opravljal naloge podpredsednika. Zbora ptujskih planincev se je udeležilo veliko število mladih; to je lep dokaz, da starejši ljubitelji planin in gor
uspešno prenašajo svoje izkušnje na mladi rod.

J. S.-


Izlet na Bohor
PD Železničar Maribor bo priredilo v nedeljo, 3. aprila, izlet | na Bohor Odhod iz Maribora z vlakom ob 4.28, povratek v  večernih urah. Prijave pri vodniku izleta Stanetu Lukiču.


Planinci železničarji v Istri

V soboto, 16. aprila, bo ob dnevu železničarjev tradicionalno vsakoletno srečanje članov PD železničar iz Slovenije in Hrvatske. Letos se bodo planinci železničarji dobili v Brgudcu, vasici v Čičariji med Slavnikom in Učko. Odhod iz Maribora bo 15. aprila z vlakom ob 21.17 (do Divače),- povratek v Maribor bo 16. aprila ob 21.35 (odhod iz Lupoglava v Istri ob 15.15). Prijave vsak četrtek od 17. do 19. ure v društveni pisarni, in to do vključno 14. aprila. Vodila bo Vida Heric.


Izlet na Ojstrico
PLANINSKO DRUŠTVO MARIBOR - MATICA ter sekcija CERTUS priredita v nedeljo, 3. aprila, izlet na Pernice in Ojstrico. Odhod z rednim avtobusom ob 7.30 izpred avtobusne postaje Maribor za smer Dravograd. Hrana iz nahrbtnika ali pa v gostišču na Pernicah. Hoje bo 6 ur. Izlet bo vodil Matej Svetel.









 

31.03.1977

Kategorije:
Novosti SLO Vse objave
Značke:
novosti Večer

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

ARHIV

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.