Išči

Objavljalci

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 02.11.11

Pokaži objave o reševanjih GRSPoškodovali so se je padalec ter slovenski in italijanski planinec - Predviden razvoj vremena

Ob 12.03 se je pri vzletu z Dovške babe v občini Kranjska Gora, z jadralnim padalom poškodoval padalec. Gorski reševalci GRS Mojstrana so ponesrečenca oskrbeli in ga s helikopterjem SV prepeljali v bolnico Jesenice.

Ob 12.18 si je na Dovški babi v občini Kranjska gora, planinec poškodoval nogo. Gorski reševalci GRS Mojstrana so ponesrečenca oskrbeli in ga s helikopterjem Slovenske vojske prepeljali v bolnico Jesenice.

Ob 15.13 si je v Razdrtem v občini Postojna, na Nanosu italijanski planinec poškodoval nogo. Reševalci GRS Ljubljana, reševalna skupina Postojna, so nudili pomoč enoti NMP Ajdovščina pri oskrbi in prenosu ponesrečenca.

Predviden razvoj vremena

V sredo bo marsikje po nižinah ves dan oblačno ali megleno. Predvsem na Primorskem ter v legah nad okoli 800 metri nad morjem pa bo pretežno jasno. Ponoči se bo v zahodni in deloma v osrednji Sloveniji pooblačilo.
V četrtek bo tam oblačno, ponekod v hribovitih krajih bo občasno rosilo. Drugod bo pretežno jasno. Zjutraj in dopoldne bo po nižinah megla. Čez dan bo zapihal jugozahodni veter.
V petek in soboto bo v vzhodni Sloveniji sončno in precej toplo. Drugod bo pretežno oblačno, ponekod bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter.

Bilten URSZR: 02.11.2011


Meteo.si

ARSO: podrobnejša vremenska napoved,
... posebej za Julijske Alpe


Prikaži seznam objav označenih z

         GRS    razmere   vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

OBJAVLJALCI

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.