Išči

Objavljalci

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 05.03.13

Našli so truplo pogrešanega - Predviden razvoj vremena

Ob 8.45 se je pričela iskalna akcija pogrešane osebe na območju Avč v občini Kanal. V akciji iskanja so poleg policije sodelovali še vodniki psov za iskanje pogrešanih oseb KZS in ZRPS Severnoprimorske, gasilci PGD Avče in gorski reševalci GRS Tolmin. Nekaj po 13. uri so našli truplo pogrešane osebe na obrežju reke Soče pri Avčah.

Ob 11.12 je posredoval helikopter HNMP Slovenske policije z dežurno ekipo na smučišču Stari vrh v občini Gorenja vas-Poljane, kjer se je poškodoval smučar. Poškodovanca so prepeljali na zdravljenje v UKC Ljubljana.

Predviden razvoj vremena

V torek bo dopoldne jasno, zjutraj bo po nekaterih kotlinah kratkotrajna megla. Popoldne bo od zahoda naraščala koprenasta oblačnost, začel bo pihati jugozahodni veter. Ponoči se bo oblačnost postopno zgostila, proti jutru bo na Primorskem in Notranjskem pričelo rahlo deževati.
V sredo bo v severovzhodnih krajih še deloma jasno, drugod bo oblačno. V zahodni, južni in osrednji Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Več padavin bo v hribovitih krajih. Meja sneženja se bo dvignila na nadmorsko višino okoli 1300 metrov. Pihal bo jugozahodni veter.
V četrtek in petek bo pretežno oblačno, predvsem v zahodni, južni in osrednji Sloveniji bo občasno deževalo. Padavine bodo v petek oslabele in ponekod tudi ponehale. Meja sneženja bo na nadmorski višini med 1300 in 1700 metrov.

Uporabljane oznake: Bilten|GRS|vreme|plaz|sneg|nesreča


www.Meteo.si <> www.arso.gov.si

Podrobnejša vremenska napoved
► posebej za gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Snežne razmere

Plazovi.info: Snežni plazovi

• Plazovni bilten Karavanake

• Meteoalarm.eu: vremenska opozorila 

Vreme.net  [vreme.zurnal24.si]
► Napoved za pohodnike/gore
Vremensko okno
Kamere
slika s Kredarice


Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

OBJAVLJALCI

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.