Išči

Objavljalci

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 07.02.11

Pokaži objave o reševanjih GRSŠtevilne nesreče -  Predviden razvoj vremena

Ob 10.26 si je planinka pri sestopu z Blegoša v občini Škofja Loka poškodovala koleno, tako da ni mogla nadaljevati poti. Prijatelja sta jo prenesla do Koče na Blegošu, tam pa so jo oskrbeli reševalci GRS Škofja Loka, ki so jo prenesli do Črnega Kala, nato so jo svojci sami odpeljali v zdravstveni dom.

Ob 13.58 si je med sestopom z Velike planine, na poti med Gojško planino in Marjaninimi njivami v občini Kamnik planinka poškodovala nogo. Gorski reševalci GRS Kamnik so ji nudili prvo pomoč, jo prenesli do avtomobila in odpeljali v zdravstveni dom Kamnik.

Ob 12.43 je v bližini spodnje postaje kabinske žičnice na Krvavcu, občina Cerklje na Gorenjskem, kolesar zapeljal s poti in padel v Lukenski graben. Poškodovanega kolesarja so na kraju oskrbeli reševalci GRS Kranj in ga prenesli do reševalnega vozila. Reševalci NMP Kranj so ga nato prepeljali v ljubljanski klinični center.

Ob 13.50 je na Dražgoški gori v občini Železniki na drevesu obvisel jadralni padalec. Gorski reševalci GRS Škofja Loka so nepoškodovanega jadralnega padalca rešili z dreves.

Ob 19.59 se je na sankališču na Starem vrhu v občini Škofja Loka poškodovala sankačica. Reševalci na smučišču so jo prepeljali do spodnje postaje sedežnice, kjer so jo oskrbeli reševalci NMP Škofja Loka in jo odpeljali v ljubljanski klinični center.

Ob 12.57 si je pri smučanju na smučišču Ribnica na Pohorju smučarka poškodovala koleno. Enota NMP Zdravstveno reševalnega centra Koroške je poškodovanko odpeljala v bolnišnico.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek in torek bo večinoma jasno. Predvsem ob morju bo zjutraj megleno.
V sredo in četrtek bo pretežno jasno. Ponekod po nižinah in ob morju bo zjutraj megleno. Nekoliko hladneje bo.

Bilten URSZR: 07.02.2011


Meteo.si

ARSO: Snežne razmere plazovna nevarnost

Podatki z lavinskih postaj

Razmere na smučiščih - Snežni telefon


Prikaži seznam vseh dosedanjih
objav
označenih z

         GRS

         Razmere

         vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

OBJAVLJALCI

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.