Išči

Objavljalci

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR - 22.09.12

Planinca omagala pod Kredarico, poškodbi v Kotečniku in kolesarskem parku - Predviden razvoj vremena

Ob 20.25 sta pri spustu s Kredarice proti dolini Vrat, nad Spodnjim Pragom, omagala tuja planinca. Gorski reševalci GRS Mojstrana so planinca našli in ju nepoškodovana pospremili v dolino.

Ob 13.37 se je na Kotečniku v občini Žalec poškodoval plezalec. Pripadniki GRS  Celje so poškodovanega plezalca prenesli do mesta, kjer so ga lahko prevzeli reševalci NMP Celje. Poškodovani je bil prepeljan v celjsko bolnišnico na nadaljnje zdravljenje.

Ob 13.58 je v kolesarskem parku na mariborskem Pohorju padel kolesar. Reševalci GRS Maribor so kolesarja prenesli do zgornje postaje mariborske vzpenjače, od koder so ga reševalci NMP Maribor prepeljali v UKC Maribor na zdravljenje.

Predviden razvoj vremena

V soboto bo pretežno jasno. Več oblačnosti bo občasno predvsem na severnem Primorskem in Notranjskem. Pihal bo jugozahodni veter, ki bo popoldne slabel.
V nedeljo bo v vzhodni Sloveniji še delno jasno. Drugod bo pretežno oblačno, ponekod v zahodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo.
V ponedeljek bo v vzhodni Sloveniji delno jasno. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno, občasno bo rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter. V noči na torek se bo dež na zahodu prehodno okrepil in predvidoma razširil nad večji del Slovenije, možne bodo posamezne nevihte.
V torek čez dan se bo na vzhodu spet delno zjasnilo, drugod bo še pretežno oblačno z rahlimi padavinami.

Bilten URSZR: 22.09.2012


Meteo.si

ARSO: podrobnejša vremenska napoved,
... posebej za Julijske Alpe


Prikaži seznam objav označenih z

         GRS    razmere   vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

OBJAVLJALCI

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.