Išči

Objavljalci

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 24.08.11

Pokaži objave o reševanjih GRSReševali onemoglega planinca in padalca, ter kolesarko ki je padla v Koritnico - Predviden razvoj vremena

Ob 13.18 je pod Čofatijevim vrhom na relaciji Črna na Koroškem proti Topli, občina Črna na Koroškem, zašel planinec. Zaradi dehidracije in onemoglosti ni mogel nadaljevati poti. Gorski reševalci GRS Koroška so planinca našli, ga oskrbeli in predali domačim.

Ob 17.13 je na pobočju Stola v občini Kobarid padel in se poškodoval jadralni padalec. Gorski reševalci GRS Tolmin so ponesrečencu nudili prvo pomoč in ga pripravili za helikopterski prevoz. S policijskim helikopterjem so ga prepeljali v jeseniško bolnišnico.

Ob 10.01 je pri kraju Kluže v občini Bovec avstrijska kolesarka s kolesom padla v strugo reke Koritnice in se pri tem poškodovala. Reševalci GRS Bovec so poškodovanko dvignili iz struge in jo predali reševalcem ZD Tolmin, ki so jo prepeljali do avstrijske meje, kjer so jo prevzeli avstrijski reševalci. Pri reševanju so sodelovali tudi gasilci PGD Bovec.

Predviden razvoj vremena

V sredo in četrtek bo pretežno jasno. Zjutraj bo po nekaterih kotlinah kratkotrajna megla. Čez dan bo ponekod pihal južni do zahodni veter.
V petek bo jasno in zelo vroče.
V soboto bo pretežno jasno. Popoldne se bo na severozahodu pooblačilo, tam bodo krajevne padavine, deloma nevihte. Še bo vroče, zvečer pa bo od severovzhoda začel pritekati hladnejši zrak.

Bilten URSZR: 24.08.2011


Meteo.si

ARSO: podrobnejša vremenska napoved,
... posebej za Julijske Alpe


Prikaži seznam objav označenih z

         GRS    razmere   vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

OBJAVLJALCI

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.