Išči

Objavljalci

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR za 17.11.05

Zgorela brunarica ob Ribniški koči - Truplo v jami Golobivnica - Predviden razvoj vremena

Pomembnejši dogodki s področja zaščite in reševanja
17. november 2005 - izvleček


Ob 9.54 je bil Regijski center za obveščanje Slovenj Gradec obveščen, da je prišlo do požara na Ribniški koči v občini Ribnica na Pohorju. V požaru je zgorela lesena brunarica v celoti in tepatalni stroj last SK Branik. O dogodku so bile obveščene pristojne službe.

Ob 17.17 so v jami Golobivnica pri vasi Lokev v občini Sežana našli truplo pogrešane ženske, ki so jo iskali od 14. novembra 2005. V iskali akciji so sodelovali pripadniki Jamarske reševalne službe Reševalnega centra Sežana, vodniki reševalnih psov Kinološke zveze Slovenije ter gasilci PGD Lokev, Sežana, Povir, Štjak, Komen in Divača.

Predviden razvoj vremena v prihodnjih dneh

V petek bo sprva precej jasno. Zjutraj in del dopoldneva bo po nekaterih nižinah megla. Popoldne, ponoči in v soboto bo delno jasno z občasno spremenljivo oblačnostjo.
Predvsem v vzhodni polovici Slovenije so možne kratkotrajne snežne plohe. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja.
V nedeljo bo sprva pretežno jasno, ponekod po nižinah bo megla. Čez dan se bo oblačnost od severa povečala. V noči na ponedeljek in v ponedeljek bo ponekod v osrednji sloveniji rahlo snežilo ali rahlo deževalo. V ponedeljek popoldne se bo prehodno delno zjasnilo.

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

OBJAVLJALCI

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.