Išči

Objavljalci

Poobjave gradiv z aktualnimi vsebinami, objave naših sodelavcev  ...

Objavljalci

Authors

Arhiv

Izleti, obvestila - 11.06.17

Večer v nedeljo, Fit - Izleti: PD Maribor Matica - PD Miklavž na Dravskem polju

PD Maribor Matica
11. junij
: Kolesarska ekskurzija ob Dravi. Informacije Špela Recer, 031 211 710. Če je slabo vreme, ekskurzija odpade.
17. junij: Velika planina - družinski izlet. Prijave sprejema do 14. junija in vodi Boštjan Perc, 031 336 758. Če bo vremenska napoved slaba, izlet odpade. V dolini možen tudi ogled izvira reke Kamniške Bistrice.

PD Miklavž
18. junij
: Grmovškov dom pod Veliko Kopo-Črni vrh-Ribniška koča-Grmovškov dom pod Veliko Kopo. Prijave sprejema do 17. junija in vodi Darinka Kocbek, 031 522 573.

Diagonala 335
Simon Eržen, nekdanji večkratni državni prvak v BMX-u, se bo 17. junija podal na 24-urno kolesarsko pot Diagonala 335 s pričetkom ob polnoči na Goričkem in ciljem v Portorožu. Na poti bo promoviral gibanje med ljudmi v Sloveniji, predvsem mladimi. S podporo Olimpijskega komiteja Slovenije se bodo v dobrodelne namene tudi zbirala donatorska sredstva za fundacijo za podporo športnikom iz socialno šibkih okolij. Diagonala po Sloveniji nas popelje od tromeje na Goričkem do Portoroža v dolžini 335 metrov. Rekreativne kolesarje pozivajo, naj se pridružijo na krajšem ali daljšem izletu odseku poti ter na promocijskih točkah v Celju, Ljubljani, Kopru in Portorožu. Točna lokacija priključitve Simonu na poti bo aktualizirana in vidna na spletni strani ali facebooku.

Vecer.si 11.06.2017
Izleti, obvestila

 

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

OBJAVLJALCI

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.