Išči

GRS

Kategorija označuje objave vezane na GRS

Gorska reševalna služba

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten – 02.02.23

GRS Škofja Loka pomagala ponesrečenemu gozdarju.

Ob 12.35 se je v gozdu pri naselju Vincarje, občina Škofja Loka, poškodoval gozdar. Gorski reševalci GRS Škofja Loka, gasilci PGD Škofja Loka in reševalci NMP Škofja Loka so poškodovanca rešili izpod drevesa, ga oskrbeli, prenesli iz gozda in pripravili za prevoz s helikopterjem. Helikopter LPE v spremstvu dežurne ekipe GRS Brnik je poškodovanca prepeljal v UKC Ljubljana.

Predviden razvoj vremena

V četrtek bo na severu in ponekod na vzhodu zmerno do pretežno oblačno, drugod bo več jasnine. Na severovzhodu so možne plohe. Pihal bo veter zahodnih in severnih smeri. Najvišje dnevne temperature bodo od 4 do 12 °C.

V petek bo več jasnine na zahodu, na vzhodu pa bo več oblačnosti. V severovzhodni Sloveniji ni izključena kakšna kaplja dežja. Zjutraj bo ponekod na Primorskem pihala šibka burja, ki bo dopoldne ponehala. Čez dan bo ponekod pihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od -5 do 1, na Primorskem do 3, najvišje dnevne od 6 do 10, na Primorskem do 12 °C.

V soboto bo na vzhodu zmerno do pretežno oblačno in povečini suho, drugo bo precej jasno. Pihal bo severni veter, na Primorskem burja.

V nedeljo bo večinoma oblačno in bolj hladno.


 02.02.2023
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 1359

GRS

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.