Išči

GRS

Kategorija označuje objave vezane na GRS

Gorska reševalna služba

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten – 22.02.23

GRS v dveh akcijah

Ob 11.00 si je na Planini Zajamniki v občini Bohinj šolarka poškodovalo gleženj. Posredovali so dežurna ekipa HNMP z Brnika, dežurni letalec reševalec GRS in helikopter SV. Helikopter je poškodovanko prepeljal v SB Jesenice.

Ob 15.12 se je na smučišču Vogel, občina Bohinj, pri padcu poškodoval smučar. Reševalci GRS Bohinj so poškodovanega na oskrbeli kraju. Helikopter SV v spremstvu dežurne ekipe GRS Brnik ga je prepeljal v SB Jesenice.

Predviden razvoj vremena

V sredo bo na Primorskem in Notranjskem pretežno oblačno in ponekod megleno, drugod bo še delno jasno. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Najvišje dnevne temperature bodo od 11 do 16 °C.

V četrtek bo pretežno oblačno. V zahodnih in južnih krajih bo občasno rahlo deževalo. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 5, v alpskih dolinah malo pod 0, na Primorskem okoli 7, najvišje dnevne od 8 do 14 °C.

V petek bo pretežno oblačno, nekaj sončnega vremena bo v vzhodni Sloveniji. Predvsem na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter.

V soboto bodo padavine zajele vso Slovenijo. Po nižinah bo deževalo, v noči na nedeljo pa se bo meja sneženja spuščala.


 22.02.2023
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 1359

GRS

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.