Išči

MLA

MLA -di, -dina, -dinske akcije ... = od najmlajših, do mladih ... 

Mladina

Objavljalci

Authors

Arhiv

Vransko - 25.05.13

Plezalni klub Rogaška Slatina vabi v soboto, 25. maja, na izlet v plezališče Vransko. 

To je v Sloveniji edinstveno, saj je prilagojeno potrebam mlajših plezalcev.
Plezališče ima nezahteven dostop in lahke smeri, primerne za vse. Za varnost bomo poskrbeli izkušeni inštruktorji športnega plezanja, ki to plezališče že dobro poznamo.

Odhod izpred telovadnice II. OŠ Rogaška bo ob 8. uri. Plezanje bo predvidoma trajalo tri ure z pričetkom okoli 9. ure. Tako se na parkirišče II. OŠ vrnemo okoli 13. ure. Za prevoz na Vransko in nazaj poskrbite sami.

Z seboj otroci potrebujejo plezalne copate (lahko enake kot na treningu), športno opremo (primerno za gibanje v naravi), hrano in pijačo. Za ostalo opremo mi.

Prijave pobiramo do torka, 21. maja na telefonsko številko 040 308 199 (Matevž) ali bizjak.matevz@gmail.com. Po navedenem datumu prijave ne bodo več mogoče.
Prijavijo se lahko samo člani z poravnanimi obveznostmi do kluba.

V primeru slabega vremena ali manj kot štirih prijavljenih otrok izlet odpade.

2 komentarjev na članku "Vransko - 25.05.13"

Mire Steinbuch,

Ne zdi se mi prav, da ena (ali več) plezalna šola okupira celo plezališče. Treba bi bilo postaviti nekaj pravil, ki bi uravnavala ta problem. Morda z dogovorom med Komisijo za športno plezanje, plezalnimi šolami in alpinističnimi odseki?

Večina šol niti ne najavi datuma okupacije na Gore-ljudje.

Lep pozdrav,

Mire Steinbuch


Martin Cenko,

Nedelja, 19. maja. V Vranskem organizirana skupina okoli 40 plezalcev. V vseh smereh, razen v obeh štirkah na robu, top rope. V steni trije plezalci, ostali spodaj vadijo vrvno tehniko. Obiskovalci prihajajo in obračajo, saj je celotno plezališče zasedeno. Mislim, da bi take komercialne odprave v plezališča morali prepovedati.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 1380

MLA