Išči

SMU

SMU... opis123

Smučanje

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten – 01.01.23

GRS Ljubljana poškodovani pohodnici

Ob 21.08 so v naselju Prihodi, občina Jesenice, gorski reševalci postaje GRS Jesenice iz vikend objekta prenesli obolelo osebo do vozila in odpeljali v Planino pod Golico, kjer so jo prevzeli reševalci NMP Jesenice.

Ob 14.05 je na cesti Dobeno–Rašica, občina Ljubljana, padel kolesar. Gasilci GB Ljubljana in gorski reševalci GRS Ljubljana so poškodovanca imobilizirali, z nosili prenesli do ceste in ga v oskrbo predali reševalcem NMP.

Ob 14.30 je na smučišču Kanin smučarka zapeljala z urejenega smučišča in obstala na strmem ledenem pobočju. Gorski reševalci GRS Bovec so nepoškodovano smučarko z vrvno tehniko spravili na varno.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo v jugozahodni ter delu osrednje in južne Slovenije pretežno oblačno, ponekod na Primorskem in Notranjskem bo občasno rosilo ali rahlo deževalo. Drugod bo povečini sončno. Pihal bo jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 15, na vzhodu do 17 °C.

V ponedeljek bo na vzhodu sončno, drugod bo pretežno oblačno. Predvsem na Notranjskem in Primorskem bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter, ki bo na severovzhodu okrepljen. Jutranje temperature bodo v severni Sloveniji od 1 do 5, drugod od 6 do 12, najvišje dnevne od 8 do 15, na vzhodu do 17 °C.

V torek bo pretežno oblačno, občasno bo ponekod rahlo deževalo.
V sredo bo suho, oblačnost se bo čez dan trgala. Še naprej bo za ta čas toplo.


 01.01.2023
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 4055

SMU

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.