Išči

ljubljansko

LJUBLJANSKO... opis

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten – 05.01.23

GRS Ljubljana pomagala na Šmarni gori

Ob 12.32 si je pohodnik pri sestopu s Šmarne gore, občina Ljubljana, poškodoval gleženj. Gorski reševalci GRS Ljubljana, gasilci PGD Tacen in GB Ljubljana so poškodovancu imobilizirali nogo, nato so ga gasilci PGD Tacen s terenskim vozilom prepeljali do ceste, kjer so ga prevzeli reševalci NMP Ljubljana.

Predviden razvoj vremena

V četrtek bo na Primorskem in Notranjskem večji del dneva oblačno, občasno tudi megleno, ponekod bo rosilo. Drugod bo večinoma zmerno oblačno. Ponekod bo zapihal jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 13 °C.

V petek bo povečini sončno in po nekaterih nižinah zjutraj in dopoldne megleno. Najnižje jutranje temperature bodo od -2 do 3, na Primorskem do 7, najvišje dnevne od 8 do 13 °C.

V soboto bo na severu in vzhodu delno jasno, drugod bo zmerno do pretežno oblačno. Zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megla. Na Primorskem in Notranjskem lahko občasno rosi ali rahlo dežuje.

V nedeljo bo v severovzhodni Sloveniji še delno jasno. Drugod bo oblačno, v zahodni polovici Slovenije bo občasno deževalo. Oba dneva bo pihal jugozahodni veter.


 05.01.2023
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 2348

LJUBLJANSKO

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.