Išči

mariborsko

MARIBORSKO... opis

Objavljalci

Authors

Arhiv

Na Korošici 28.-29.06.14

AO Kozjak Maribor: plezalni vikend prvenstveno namenjen tečajnikom in mlajšim pripravnikom, da pridobijo izkušnje plezanja klasičnih smeri v alpskih stenah tudi Šaleški AO


28. in 29. junija se bo zgodil plezalni vikend, prvenstveno namenjen tečajnikom in mlajšim pripravnikom, da pridobijo izkušnje plezanja klasičnih smeri v alpskih stenah, kjer se varuje na kline ter pomična varovala. Izhodišče bo Kocbekov dom na Korošici, ki je odlično izhodišče za stene Dedca, Vršičev in Vežice ter z nekaj več hoje JV stene Planjave.

Tečajniki in mlajši pripravniki se morajo sami dogovoriti z inštruktorji in alpinisti za formiranje naveze. Naveze tečajnik – mlajši pripravnik, tečajnik - starejši pripravnik, mlajši pripravnik – mlajši pripravnik, mlajši pripravnik - starejši pripravnik ne bodo dovoljene.

Na koči imamo rezerviranih 25 ležišč za spanje s sobote na nedeljo. Spanje s petka na soboto ali z nedelje na ponedeljek si ureja vsak sam.
Spletne prijave do torka, 25. 6. Pri prijavi prosim navedite tudi kateri dan boste prisotni. Inštruktorji in alpinisti, ki se boste udeležili vikenda, pri prijavi poleg dneva prisotnosti prosim navedite tudi imena tečajnikov, pripravnikov, če ste že dogovorjeni za navezo.

Dodatne informacije: Rok Levičar

10.06.2014


18.06.14, 21:13

Zadnji vikend v juniju, 28. in 29. 6., bo tabor odseka na Korošici. Vabljeni vsi člani odseka.

Možnost plezanja več raztežajnih smeri, športno plezanje v plezališču in pohodništvo. V hribih je na osojnih straneh še dosti snega, zato pohodniki ne pozabite na zimsko opremo (dereze, cepin).

Dobimo se na Korošici, v soboto ob 9. uri.

Info in prijave do 26. 6.: Tanja Ramšak 040 71 77 44

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 595

MARIBORSKO

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.