Išči

kraško

KRAŠKO... opis

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 04.06.22

GRS v dveh akcijah

Ob 13.04 je na Golovcu v Ljubljani na gorsko kolesarski stezi kolesar padel in si poškodoval roko. Gasilci GB Ljubljana in gorski reševalci GRS Ljubljana so ga na kraju oskrbeli, nato pa ga z gasilskim terenskim vozilom prepeljali v dolino do reševalnega vozila NMP Ljubljana, s katerim je bil prepeljan v UKC Ljubljana.

Ob 17.31 so reševalci GRS Tolmin skupina Ajdovščina posredovali pod Malo goro v občini Ajdovščina, kjer je motorist zašel na strmo neprehodno področje in obtičal. Motorist je nepoškodovan.

Predviden razvoj vremena

V soboto bo pretežno jasno. Verjetnost za nastanek vročinskih neviht bo majhna. Najvišje dnevne temperature bodo od 28 do 33 °C.

V nedeljo bo sončno in vroče. Zvečer in v noči na ponedeljek se bodo pojavljale krajevne nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 13 do 19, najvišje dnevne od 27 do 32 °C.

V ponedeljek bo sprva oblačno, padavine bodo zjutraj od zahoda ponehale. Na Primorskem bo zapihala šibka burja. Popoldne se bo delno zjasnilo. Nekoliko manj vroče bo.

V torek bo dopoldne deloma jasno, popoldne pa bodo nastajale plohe in nevihte, ki se bodo nadaljevale tudi v noč na sredo.


 04.06.2022
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 230

KRAŠKO

Objave naših sodelavcev in poobjave (nam dosegljivih) člankov/objav.