Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten – 11.06.23

GRS Tolmin v dveh akcijah

Ob 9.39 se je na območju Rdečega roba, občina Tolmin, pri sestopu poškodovala pohodnica. Aktivirani so bili reševalci GRS Tolmin. Dežurna ekipa GRS na Brniku je poškodovanko oskrbela na kraju ter s helikopterjem LPE prepeljala v dolino, kjer so jo prevzeli reševalci NMP Tolmin in odpeljali v SB Šempeter pri Gorici.

Ob 10.13 je v naselju Poljubinj, občina Tolmin, jadralni padalec zasilno pristal na smreki. Reševalci GRS Tolmin so padalca s pomočjo vrvne tehnike nepoškodovanega rešili z drevesa.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne plohe ter sredi dneva in popoldne tudi nevihte. Zapihal bo severovzhodnik, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 24, na Primorskem do 28 °C.

V ponedeljek bo prevladovalo sončno vreme. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 10 do 16, ob morju okoli 20, najvišje dnevne od 20 do 24, na Primorskem do 28 °C.

V torek in sredo bo povečini sončno, v gorskem svetu lahko popoldne ali zvečer nastane kakšna ploha ali nevihta. Šibka burja na Primorskem bo v torek ponehala.


 11.06.2023
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79713