Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten - 12.11.2023

prenesli poškodovano

Bilten - 12.11.2023

Ob 16.53 si je na Gradiški Turi v občini Vipava planinka poškodovala nogo in ni mogla nadaljevati pohoda. Reševalci GRS Tolmin - skupina Ajdovščina so poškodovano planinko prenesli do ceste, kjer so jo nato v zdravstveno oskrbo prevzeli reševalci NMP Ajdovščina.


Vremenska napoved

Napoved za Slovenijo

Danes zjutraj in dopoldne bo po nekaterih nižinah megleno. Čez dan se bo od zahoda postopno pooblačilo. Sredi dneva in popoldne bodo predvsem v južni in zahodni Sloveniji možne manjše krajevne padavine. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 12, na Primorskem do 14 °C.

Jutri bo zmerno oblačno in suho. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Ob morju se lahko pojavi nizka oblačnost. Pihal bo jugozahodnik. Najnižje jutranje temperature bodo od -3 do 4, ob morju okoli 8, najvišje dnevne od 9 do 15 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Danes se bo od zahoda pooblačilo. Sredi dneva in popoldne bodo v Istri, Kvarnerju in Gorskem Kotarju možne plohe.

Jutri bo deloma sončno z zmerno oblačnostjo in jutranjo meglo po nekaterih nižinah. Čez dan bo marsikje pihal jugozahodni veter.

Obeti

V torek se bo oblačnost čez dan povečala. Predvsem v zahodnih krajih lahko popoldne rahlo dežuje. Sprva bo še pihal jugozahodnik. V noči na sredo se bodo padavine predvidoma okrepile in zajele vso državo ter v sredo zjutraj ponehale. V sredo čez dan kaže na sončno vreme s kakšno ploho. Občutno topleje bo.

Opozorila

Dodatnega opozorila ni.

Nevarnost snežnih plazov

 


 12.11.2023
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Značke:
GL4 Bilten

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79617