Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten – 23.10.22

GRS Radovljica pomagala pohodnici

Ob 9.42 si je v naselju Ravnica, občina Radovljica, pohodnica poškodovala nogo. Reševalci GRS Radovljica so ji nudili prvo pomoč in jo prenesli do reševalnega vozila. Reševalci NMP Bled so jo odpeljali v nadaljnjo oskrbo.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo sprva pretežno oblačno in ponekod po nižinah tudi megleno. V zahodni, južni in deloma osrednji Sloveniji bodo možne kratkotrajne plohe. Popoldne se bo oblačnost trgala, predvsem na vzhodu se bo delno razjasnilo. Sredi dneva in popoldne bo zapihal jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 23 °C.

Jutri (v ponedeljek) bo na vzhodu večinoma sončno, na zahodu pa marsikje bolj oblačno. Na severozahodu bodo možne občasne krajevne padavine, drugod bo večinoma suho. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju jugo. Jutranje temperature bodo v alpskih dolinah okoli 9, drugod od 12 do 17, najvišje dnevne od 16 do 23 °C.

V noči na torek se bodo padavine na severozahodu krepile in v torek zjutraj razširile nad večji del Slovenije, lahko tudi zagrmi. Zapihal bo severni veter. Dež bo v torek popoldne oslabel in do večera povsod ponehal, najkasneje na jugu.

V sredo bo sončno, po nižinah bo zjutraj megla. Še naprej bo razmeroma toplo.


 23.10.2022
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79784