Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten – 30.05.23

Predviden razvoj vremena

V torek bo večinoma sončno, več oblačnosti bo na jugovzhodu, kjer bodo predvsem zjutraj in dopoldne manjše krajevne padavine. Popoldne in zvečer bo tudi drugod lahko nastala kakšna ploha ali nevihta. Pihal bo vzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 24, na Primorskem do 27 °C.

Ponoči se bo od jugovzhoda postopno pooblačilo, v južni in jugovzhodni Sloveniji se bodo začele pojavljati krajevne padavine. Na Primorskem bo pihala večinoma šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od 8 do 14, na Primorskem do 18 °C.

V sredo bo sprva spremenljivo do pretežno oblačno, predvsem v južnih in vzhodnih krajih bodo krajevne padavine, deloma plohe. Popoldne se bo jasnilo, nastala bo še kakšna ploha ali nevihta. Še bo pihal vzhodni veter, na Primorskem šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 19 do 23, na Primorskem do 26 °C.

V četrtek bo sončno, sredi dneva in popoldne bo nastalo nekaj ploh in neviht. V petek bodo popoldanske plohe in nevihte še nekoliko pogostejše.


30.05.2023
 
URSZR:
Obvestila nesreče prejšnjega dne
Opozorila predviden razvoj vremena

GRZS:
Reševanja iz  Biltena URSZR


Meteo.si
ARSO.gov.si
Gorski svet/Julijske Alpe 
Padavine in snežne razmere
Vreme.net
s Kredarice

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79704