Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZ - 02.10.12

Pogrešanega našli mrtvega pod Kamniškim sedlom, pomagali obolelemu na Jezerskem - Predviden razvoj vremena

Ob 6.45 se je nadaljevala iskalna akcija pogrešane osebe na območju Kamniškega sedla v občini Kamnik. Zaradi možnosti, da je oseba šla proti Okrešlju so poleg reševalcev GRS Kamnik in policistov bili aktivirani tudi reševalci postaje GRS Celje. Nekaj pred 14. uro so s pomočjo helikopterja SV pogrešanega opazili v severni steni pod Kamniškim sedlom in ugotovili da je oseba mrtva.

Ob 19.58 so v Zgornjem Jezerskem, občina Jezersko, posredovali reševalci GRS Jezersko, kjer so oskrbeli obolelo osebo, nato pa so jo odpeljali v zdravstveni dom v nadaljnjo oskrbo.

Ob 11.07 si je na Golovcu v občini Ljubljana oseba poškodovala nogo. Posredovali so reševalci NMP, ki so poškodovano osebo oskrbeli na kraju in jo z reševalnim vozilom prepeljali v nadaljnjo oskrbo.

Ob 20.16 smo od OKC PU Ljubljana prejeli obvestilo o pogrešani osebi na področju Ljubljane med Podlipoglavim in Brezjem. Posredovali so pripadniki Kinološke zveze Slovenije in Zveze reševalnih psov Slovenije, ki so skupaj s policijo iskali pogrešano osebo a je do polnoči niso našli. Z iskanjem bodo nadaljevali danes.

Predviden razvoj vremena

V torek bo spremenljivo do pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma plohe, na jugu države lahko tudi posamezne nevihte.
V sredo bo v vzhodni Sloveniji delno jasno in suho, drugod spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem ponekod v zahodni Sloveniji bodo še manjše padavine.
V četrtek bo delno jasno z zmerno oblačnostjo, na Primorskem bodo še možne krajevne padavine. Zjutraj bo ponekod po nižinah megla.
V petek bo delno jasno in povečini suho. 

Bilten URSZR: 01.10.2012


Meteo.si

ARSO: podrobnejša vremenska napoved,
... posebej za Julijske Alpe


Prikaži seznam objav označenih z

         GRS    razmere   vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79836