Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR - 04.03.12

Reševali na Kriški gori in Zelenici, našli tudi izgubljeno planinko na Golakih - Predviden razvoj vremena

Ob 6.23 si je planinec pri sestopu s Kriške gore, občina Tržič, zlomil nogo. Gorski reševalci GRS Tržič so ga oskrbeli in prepeljali v dolino, kjer so ga v nadaljnjo oskrbo prevzeli reševalci NMP Tržič.

Ob 14.31 se je na Zelenici v občini Tržič poškodoval planinec. Gorski reševalci GRS Tržič so poškodovanega planinca oskrbeli, prevzela ga je dežurna ekipa GRS z Brnika. S helikopterjem SV je bil prepeljan v SB Jesenice.

Ob 15.54 so reševalci GRS Tolmin odšli iskat planinko, ki se je izgubila v bližini Malih Golakov, občina Ajdovščina. Reševalci so izgubljeno planinko našli in jo pospremili do njenega osebnega vozila.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo delno jasno z občasno koprenasto oblačnostjo, v severozahodnih krajih tudi pretežno oblačno. Na Primorskem bo pihala šibka burja.
V ponedeljek bo pretežno oblačno, a večinoma suho vreme. Popoldne bodo predvsem v hribovitem svetu možne posamezne kratkotrajne plohe. Burja na Primorskem se bo popoldne in zvečer nekoliko okrepila.
V torek se bo od severa postopno jasnilo. Na Primorskem bo pihala zmerna burja. V sredo bo pretežno jasno, burja bo ponehala.

Bilten URSZR: 04.03.2012


Meteo.si

ARSO: Snežne razmere plazovna nevarnost

Podatki z lavinskih postaj

Razmere na smučiščih - Snežni telefon


Prikaži vse dosedanje objave označenh z

         GRS = reševanja/akcije naše GRS

         razmere v gorskem svetu

         vreme = vse o vremenu, napovedi ...

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79805