Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 06.09.10

Pokaži objave o reševanjih GRSZdrs, zlom noge in omagani planinec - Predviden razvoj vremena

Ob 13.44 je na planini Prevala nad Begunjami na Gorenjskem v občini Radovljica zaradi odkrušene skale planinec zdrsnil deset metrov globoko. Poškodovanemu planincu so na kraju nesreče prvo medicinsko pomoč nudili reševalci GRS Radovljica, nato pa ga prenesli do policijskega helikopterja, s katerim je bil prepeljan v jeseniško bolnišnico.

Ob 18.45 je v Ukancu v občini Bohinj starejši planinec na pol poti iz Komne proti koči pri Savici omagal. Gorski reševalci postaje GRS Bohinj so izčrpanemu planincu pomagali sestopiti s Komne v dolino.

Ob 13.15 si je na Snežniku v občini Ilirska Bistrica planinec zlomil nogo. Posredovali so reševalci GRS Ljubljana in Ekipa helikopterske nujne medicinske pomoči, ki so s helikopterjem slovenske vojske ponesrečenega prepeljali v bolnišnico.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek bo sprva pretežno oblačno, ponekod bo deževalo. Čez dan bo dež večinoma ponehal, predvsem na Primorskem in v severovzhodnih krajih se bo delno razjasnilo.
V torek bo pretežno oblačno, v vzhodni Sloveniji dopoldne še delno jasno. Tam bo pihal bo južni veter. Popoldne bo v zahodnih krajih pričelo deževati.
V sredo bo oblačno in deževno, več dežja bo v zahodni Sloveniji. Vmes bodo tudi krajevne nevihte. Ob morju bo pihal jugo.
V četrtek bo spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo še padavine, deloma nevihte.

Bilten URSZR: 6.09.2010


Meteo.si

ARSO: podrobnejša vremenska napoved,
... posebej za Julijske Alpe


Prikaži seznam dosedanjih objav označenih z

         GRS

         Razmere

         vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79780