Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 07.08.11

Pokaži objave o reševanjih GRSTri posredovanja - Predviden razvoj vremena

Ob 8.54 se je na poti pod vrhom Kriške gore, občina Tržič, poškodoval planinec. Do poškodovanega planinca je poletel helikopter Slovenske vojske z dežurno ekipo GRS. Poškodovanega planinca so oskrbeli in s helikopterjem prepeljali v SB Jesenice.

Ob 17.35 si je v zgornjem delu struge potoka Sušec, občina Bovec, med soteskanjem udeleženec zlomil nogo. Reševalci GRS Bovec so ga prenesli do parkirnega prostora, kjer so ga prevzeli tolminski reševalci NMP in ga odpeljali v ZD Tolmin.

Ob 15.41 se je v gozdu pod Orožnovo kočo na Planini za Liscem, občina Bohinj, pri spravilu lesa poškodoval občan. Posadka s helikopterjem Slovenske vojske in dežurna ekipa GRS so poleteli na kraj nezgode. Poškodovanemu so nudili prvo pomoč in ga prepeljali v SB Jesenice.

Predviden razvoj vremena

V nedeljo bo v vzhodni Sloveniji precej jasno, drugod pa delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Predvsem v zahodni in severozahodni Sloveniji bodo posamezne plohe. Ponekod bo pihal okrepljen jugozahodni veter.
V ponedeljek bo zmerno do pretežno oblačno. Predvsem v severni in zahodni Sloveniji bo občasno deževalo. Pihal bo jugozahodni veter, ob morju zmeren jugo.
V noči na torek se bodo krajevne padavine, deloma nevihte, od severa razširile nad vso Slovenijo in v torek dopoldne ponehale. Čez dan se bo delno zjasnilo, popoldne bodo nastale le posamezne plohe. Hladneje bo, na Primorskem bo zapihala burja.
V sredo bo večinoma sončno.

Bilten URSZR: 07.08.2011


Meteo.si

ARSO: podrobnejša vremenska napoved,
... posebej za Julijske Alpe


Prikaži seznam objav označenih z

         GRS    razmere   vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79834