Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 21.03.08

Predviden razvoj vremena

Bilten URSZR: pomembnejše s področja zaščite in reševanja - 21.03.2008


Predviden razvoj vremena

V petek bo pretežno oblačno. V zahodni in ponekod v osrednji Sloveniji se bodo popoldne začele pojavljati padavine. Zvečer in v noči na soboto se bodo razširile nad vso državo. Meja sneženja bo precej nihala, sprva se bo dvignila nad 1000 metrov, v soboto proti jutru pa se bo ponekod spustila do nižin. Zapihal bo močan jugozahodni veter, ob morju jugo. V soboto dopoldne bodo padavine od severa oslabele, ponekod se bo oblačnost prehodno trgala. Dopoldne bo večinoma suho.
V nedeljo bo pretežno oblačno z občasnimi padavinami. Po nižinah bo lahko ponekod tudi snežilo.
Tudi v ponedeljek bo še večinoma oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo pogostejše v zahodni in osrednji Sloveniji.

OPOZORILA: Jugozahodni veter bo v petek sredi dneva in popoldne po podatkih Urada za meteorologijo Agencije RS za okolje predvsem v višjih legah ter v severovzhodnih krajih v sunkih dosegel hitrost okoli 80 kilometrov na uro. Močan bo tudi jugo ob morju.

 

 

 

Arhiv - seznam objav označenih z

Bilten URSZR

vreme

GRS

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

1 komentarjev na članku "Bilten URSZR – 21.03.08"

Marko Kern,

Tako danes v petek kot v sredo lavinskega biltena na spletnih straneh ARSO ni. V sredo zvečer sem klical in dobil dežurnega meteorologa. Napoved je bila narejena, je pa nekako s spletnih strani izpadla zaradi tehnike. 'Za vraga' je tudi danes tehnika odpovedala, dežurnega pa ne dobim. Kje bi se torej dalo dobiti lavinski bilten. Koliko vas je sploh opazilo, da manjka? Ga je kdo dobil kako drugače. Če ga kdo ima, naj ga prosim prilepi sem gor. Hvala.

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79715