Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR - 23.07.12

Poškodovana na Viševniku, štirje zaplezani nad Belco - Predviden razvoj vremena

Ob 14.12 se je na Viševniku v občini Bohinj poškodovala planinka. Posredovali so gorski reševalci postaje GRS Bohinj in dežurna ekipa GRS Brnik, ki so poškodovano planinko oskrbeli in jo s helikopterjem LPE Slovenske policije prepeljali v bolnico na Jesenice.

Ob 16.50 so se nad Belco pri slapu v občini Kranjska Gora zaplezali štirje planinci. Ker niso znali sestopiti, so jim v dolino s pomočjo vrvne tehnike pomagali gorski reševalci postaje GRS Mojstrana.

Ob 16.39 se je na progi za downhill na smučišču Javornik, občina Idrija, med tekmo poškodoval kolesar. Dežurna ekipa HENMP iz Brnika je ponesrečenega kolesarja s helikopterjem Slovenske vojske prepeljala na zdravljenje v UKC Ljubljana.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek bo sprva oblačno, rahel dež v južni Sloveniji bo zjutraj ponehal. Čez dan se bo delno zjasnilo, bolj oblačno bo ostalo v jugovzhodni Sloveniji. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna do močna burja, ki bo čez dan nekoliko oslabela.
V torek bo spremenljivo do pretežno oblačno. Pojavljale se bodo krajevne padavine, deloma plohe in nevihte, pogostejše bodo popoldne. Burja na Primorskem bo oslabela.
V sredo bo spremenljivo do pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, deloma plohami in nevihtami. Burja bo ponehala.
V četrtek bo že več sončnega vremena, vendar bodo popoldne še krajevne plohe ali nevihte.

Bilten URSZR: 23.07.2012


Meteo.si

ARSO: podrobnejša vremenska napoved,
... posebej za Julijske Alpe


Prikaži seznam objav označenih z

         GRS    razmere   vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79731