Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR - 24.09.12

Padec kolesarja na Pohorju - Predviden razvoj vremena

Ob 13.04 je na mariborskem Pohorju v kolesarskem parku padel kolesar. Reševalci GRS Maribor so kolesarja prenesli do zgornje postaje mariborske vzpenjače, od koder so ga reševalci NMP Maribor prepeljali v UKC Maribor na zdravljenje.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek bo v vzhodni Sloveniji delno jasno. Drugod bo pretežno oblačno, v zahodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter, ob morju jugo. Zvečer se bo dež na zahodu prehodno okrepil in se ponoči razširil nad večji del države. Možne bodo krajevne nevihte z močnejšimi nalivi.
V torek zjutraj bo v večjem delu države precej jasno, po nekaterih nižinah bo nastala kratkotrajna megla. Čez dan bo v vzhodni Sloveniji sončno, drugod spremenljivo, predvsem na Primorskem in Notranjskem pa pretežno oblačno. Tam bo občasno rahlo deževalo. Popoldne bo spet zapihal jugozahodni do južni veter.
V sredo in četrtek bo v vzhodni Sloveniji sončno in toplo. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno, predvsem v zahodni Sloveniji bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter, ob morju jugo.

Bilten URSZR: 24.09.2012


Meteo.si

ARSO: podrobnejša vremenska napoved,
... posebej za Julijske Alpe


Prikaži seznam objav označenih z

         GRS    razmere   vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79811