Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 25.04.11

Pokaži objave o reševanjih GRSVeč posredovanj reševalcev - Predviden razvoj vremena

Ob 17.49 je ekipa Helikopterske nujne medicinske pomoči s policijskim helikopterjem, iz Kališča v občini Preddvor, prepeljala poškodovanega planinca v ljubljanski klinični center.

Ob 10.11 si je v okolici prelaza Vršič, občina Bovec, pohodnik angleški državljan, zlomil gleženj. Člani GRS Bovec so poškodovanega oskrbeli in prenesli do Tičarjevega doma. Ekipa NMP Jesenice pa ga je prepeljala v bolnišnico na Jesenice.

Ob 14.07 se je v Tolminskih koritih občina Tolmin poškodovala planinka. Reševalci GRS Tolmin so poškodovanko oskrbeli in jo prepeljali v zdravstveni dom Tolmin.

Ob 12.46 se je pri sestopu iz Nanosa v občini Postojna poškodovala planinka. Posredovali so reševalci GRS Ljubljana, ki so poškodovanko oskrbeli, potem pa je bila s helikopterjem Slovenske vojske prepeljana v ljubljanski Klinični center na nadaljnje zdravljenje.

Ob 13.20 je v bližini Vodil v občini Tolmin, na drevesu zasilno pristal jadralni padalec in se poškodoval. Reševalci GRS Tolmin so ga spravili z drevesa, ga oskrbeli in prenesli v dolino.

Ob 13.48 je v bližini Gabrja občina Tolmin jadralni padalec pristal na drevesu. Pomoč pri sestopu z njega so mu nudili reševalci GRS Tolmin.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem v popoldanskem času bodo nastajale krajevne plohe.
V torek bo pretežno oblačno s krajevnimi padavinami, deloma plohami. Na Primorskem bo začela pihati burja.
V sredo in v četrtek bo še nestanovitno vreme. Predvsem popoldne bodo nastale posamezne krajevne plohe. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem zmerna burja.
 

Bilten URSZR: 25.04.2011


Meteo.si

ARSO: Snežne razmere plazovna nevarnost

Podatki z lavinskih postaj

Razmere na smučiščih - Snežni telefon


Prikaži seznam vseh dosedanjih
objav
označenih z

         GRS

         Razmere

         vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79814