Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 25.08.08

GRS Tolmin dvakrat reševala padalca - GRS Bovec zaplezano planinko - GRS Bohinj planinko, ki si je poškodovala koleno - Predviden razvoj vremena

Ob 16.21 je med Mrzlim vrhom in Kuknim v občini Tolmin padel jadralni padalec. Posredovali so reševalci Postaje GRS Tolmin, ki so padalca nepoškodovanega pospremili v dolino.

Ob 17.30 je v bližini Mrzlega vrha v občini Tolmin zasilno pristal padalec, ki se je telesno poškodoval. Posredovali so reševalci Postaje GRS Tolmin, ki so padalca oskrbeli in prenesli v dolino.

Ob 13.09 se je na Planini Zapotok nad izvirom Soče v občini Bovec zaplezala planinka. Na pomoč je odletela dežurna posadka GRS za reševanje v gorah z vojaškim helikopterjem. Skupaj z gorskimi reševalci GRS Bovec so jo rešili iz stene in odpeljali v dolino.

Ob 14.10 se je na poti v Komarči proti Črnemu jezeru v občini Bohinj koleno poškodovala planinka. Posredovali so reševalci Postaje GRS Bohinj, ki so poškodovano planinko rešili na klasičen način in jo nato s terenskim vozilom odpeljali v zdravniško oskrbo.

Predviden razvoj vremena

V ponedeljek bo precej jasno, sredi dneva in popoldne občasno zmerno oblačno. Zjutraj in del dopoldneva bo po nekaterih nižinah megla. Na Primorskem bo pihala šibka burja.
Tudi v torek bo precej jasno, a sredi dneva in popoldne bo ponekod občasno zmerno oblačno. Burja na Primorskem se bo malo okrepila.
V sredo in četrtek bo zjutraj in dopoldne precej jasno, nato bo občasno več oblačnosti. Zjutraj bo po nekaterih kotlinah megla. Na Primorskem bo pihala šibka do zmerna burja.

 

Bilten URSZR: 25.08.2008

 

 

Prikaži seznam objav
označenih z

         GRS

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79797