Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 25.12.08

Predviden razvoj vremena
Iskalna akcija

Ob 0.01 je bila sprožena iskalna akcija starejše ženske, ki je v popoldanskem času odšla iz Črne proti hribu Sveti Primož v občini Kamnik in se ni vrnila. Aktivirana je bila skupina iskalnih psov z vodniki ljubljanske in gorenjske regije, člani Postaje GRS Kamnik, gasilci PGD Kamnik, Kamniška Bistrica in Gozd ter policija. Občanko so poškodovano in podhlajeno našli pod vasjo Potok in jo prenesli do vasi kjer so jo prevzeli kamniški reševalci NMP.

Predviden razvoj vremena

V četrtek bo pretežno oblačno in sprva po nižinah še megleno. Dopoldne bo prehodno rahlo snežilo ponekod v vzhodni Sloveniji, popoldne in zvečer tudi drugod v notranjosti Slovenije. Zapihal bo severovzhodni veter, na Primorskem burja, ki se bo zvečer in v noči na petek okrepila.
V petek bo na Primorskem precej jasno, pihala bo močna burja. Drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem v jugovzhodni Sloveniji bo občasno naletaval sneg. Hladno bo in vetrovno, pihal bo severovzhodni veter.
V soboto in nedeljo bo na Primorskem pretežno jasno, pihala bo zmerna burja. Drugod bo zmerno do pretežno oblačno. V soboto bo predvsem v jugovzhodni Sloveniji občasno naletaval sneg. Hladno bo, pihal bo severovzhodni veter.

OPOZORILO: Od četrtka zvečer do petka opoldne bodo sunki burje na izpostavljenih mestih presegli hitrost 100 km/h. Tudi v petek popoldne in v soboto bodo najmočnejši sunki burje še med 80 in 100 kilometrov na uro.

Bilten URSZR: 25.12.2009


Meteo.si

ARSO: Snežne razmere plazovna nevarnost

Podatki z lavinskih postaj

Razmere na smučiščih


+ Prikaži seznam vseh dosedanjih
objav
označenih z

        Razmere (v gorah)

         vreme

         GRS

         Bilten URSZR 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79785