Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR – 26.07.10

Pokaži objave o reševanjih GRSPoškodovan otrok in iskalna akcija - Predviden razvoj vremena

Ob 17.50 je na planini Klom v občini Železniki, otrok padel in se poškodoval po glavi. Reševalci GRS Škofja Loka so otroku nudili prvo pomoč, nato pa ga skupaj s starši prepeljali v dolino, od koder so ga starši sami peljali v zdravstveni dom.

Ob 22.43 so v okolici vasi Volče, občina Tolmin, policisti in reševalci GRS Tolmin pričeli z iskalno akcijo pogrešanega 17 letnega turista iz Belgije. Iskali so ga do 4.00 današnjega dne vendar brez uspeha. Z iskanjem bodo nadaljevali ob 6.00, ko se jim bodo pridružili tudi vodniki psov za iskanje pogrešanih oseb.


V ponedeljek dopoldne bo precej jasno, ponekod po nižinah bo zjutraj lahko kratkotrajna megla. Sredi dneva in popoldne bo več kopaste oblačnosti, predvsem v hribovitem svetu bo nastala kakšna ploha.
Tudi v torek bo vreme podobno, le popoldanske plohe bodo nekoliko verjetnejše kot danes, predvsem na zahodu bo možna tudi kakšna nevihta.
V sredo bo večinoma sončno, možnost za kakšno popoldansko ploho bo majhna.
V četrtek bo spremenljivo do pretežno oblačno, plohe in nevihte se bodo dopoldne od zahoda razširile nad vso Slovenijo. Hladneje bo.

Bilten URSZR: 26.07.2010


Meteo.si

ARSO: podrobnejša vremenska napoved,
... posebej za Julijske Alpe


Prikaži seznam dosedanjih objav označenih z

         GRS

         Razmere

         vreme

 

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79797