Išči

Vse objave

Objavljalci

Authors

Arhiv

Bilten URSZR - 26.10.12

Predviden razvoj vremena

V petek bo v zahodni Sloveniji pretežno oblačno. Drugod bo sprva še precej jasno, po nekaterih nižinah pa bo megla ali nizka oblačnost. Čez dan se bo postopno pooblačilo tudi drugod po državi. Dopoldne bo v jugozahodnih krajih začelo rahlo deževati. Do noči se bo dež razširil nad večji del Slovenije.
V soboto bo oblačno. Občasno bo deževalo, več in pogosteje v zahodni Sloveniji. Vmes bodo posamezne nevihte. Padavine se bodo zvečer in v noči na nedeljo tudi drugod prehodno okrepile. Proti večeru se bo meja sneženja spuščala in v noči na nedeljo bo ponekod snežilo do nižin. Ob morju bo pihal jugo, popoldne pa bo v severovzhodni Sloveniji začel pihati severovzhodnik, zvečer in v noči na nedeljo pa tudi drugod ter na Primorskem zmerna do močna burja. Proti večeru se bo od severovzhoda hladilo.
V nedeljo bodo padavine oslabele in tudi večinoma ponehale. Zelo hladno bo. Pihal bo severovzhodnik, na Primorskem zmerna do močna burja.
V noči na ponedeljek in v ponedeljek zjutraj bo od jugovzhoda prehodno spet rahlo snežilo, večinoma le v vzhodni in ponekod v osrednji Sloveniji. Popoldne se bo od zahoda začelo jasniti. Pihala bo burja.

Bilten URSZR: 26.10.2012


Meteo.si

ARSO: podrobnejša vremenska napoved,
... posebej za Julijske Alpe


Prikaži seznam objav označenih z

GRS razmere vreme

Kategorije:
Informacije SLO Vse objave

Za objavo komentarja se prijavite ali registrirajte.

  • Število objav: 79785